![Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5bff29260997abb19f0b9770843eb336/Derivates/bb3f906329d8aa450c0dbd23b6d32dc104b8e2de.jpg)
Versões compatíveis
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 84.9 g
- Gordura
- 199.5 g
- Gordura saturada
- 28.6 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sódio
- 662.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Golden Beet Gazpacho
50min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Italian Salad Dressing
5min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min