Dispositivos e acessórios
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Salad
-
fennel bulb trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)3 oz
-
red onion cut into wedges (see Tip)2 oz
-
radicchio cut into wedges1
-
ice cold water
-
oranges whole, peel and white pith removed2
Orange Balsamic Vinaigrette
-
vegetable oil7 oz
-
orange juice3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
feta cheese crumbled8 oz
-
avocado sliced½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
662.8 mg
Proteína
6.5 g
Energia
8578.2 kJ /
2050.2 kcal
Gordura
199.5 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
28.6 g
Hidratos de carbono
84.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 Min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Golden Milk
10 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min