Dispositivos e acessórios
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
55.9 mg
Proteína
2.4 g
Energia
440.9 kJ /
105.4 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Layered chicken dinner
1h 45min
Vegetable stock paste
30min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Cooked mayonnaise
5min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Sautéed chicken cubes
15min
Browned onions (200 g)
20min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min