Dispositivos e acessórios
Rye loaf
Preparação 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for greasing
-
rye flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
buttermilk250 g
-
treacle50 g
-
caraway seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
362.9 mg
Proteína
4 g
Energia
508.5 kJ /
121.1 kcal
Gordura
2 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut quinoa with sticky mango
30 min
Prune and orange stuffing
10 min
Grape bakewell tart
1 godz. 20 min
Rustic bread
2 godz.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Warm beetroot dish
50 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2 godz. 10 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.