
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Slaw
- 1 jalapeño chili stem removed
- ¼ bunch cilantro leaves and tender stems
- 12 oz cabbage cored, cut into wedges
- 2 oz mayonnaise
- 1 oz lime juice
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fish
- 4 oz panko
- 3 oz cornstarch
- 1 tsp salt divided, plus extra to season, to taste
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season, to taste
- 2 oz unsalted butter cut into pieces
- 2 oz mayonnaise
- 2 tsp yellow mustard
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp dried Mexican oregano
- ½ tsp ground cumin
- 24 oz cod fish fillet cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)
-
12
corn tortillas warmed (see Tip)
ou 12 flour tortillas warmed (see Tip) - Mexican crema (see Variation)
- 2 limes cut into wedges
- Nutrição
- por 1 pieces
- Energia
- 276 kcal / 1154.8 kJ
- Proteína
- 13.7 g
- Gordura
- 13.2 g
- Hidratos de carbono
- 26.9 g
- Fibra
- 3.9 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Sódio
- 449.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Korean Beef Bowl
1 Std.
Mushroom Fettuccini
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Cuban Sandwich
17 Std.
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min