Dispositivos e acessórios
Mushroom Carpaccio
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
253 mg
Proteína
4 g
Energia
474 kJ /
113 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Gochujang seafood risotto
1h
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Hummus
5min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Garlic mushrooms
20min