Dispositivos e acessórios
Surimi Stick Salad
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
549.1 mg
Proteína
11.4 g
Energia
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken and Mushroom Rice
55min
Spiralized Tortilla
35min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Waldorf Salad
15min
Marmalade Margarita
5min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min