Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Steamed Rice
25min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Vegan Bolognese
50min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Mixed Herbs Rice
35min
Charoset
10min
Honey Glazed Carrots
30min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Caprese Egg White Omelet
20min
Broccoli and Cheddar Soup
40min