Dispositivos e acessórios
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1701.4 mg
Proteína
35.6 g
Energia
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
90.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 h 45 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Strawberries and Cream
20 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 min
Lasagne Bolognese
1 h 45 min
Beef Stroganoff
1 h
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Chilli Con Carne
35 min