Dispositivos e acessórios
Chicken laksa
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger (see Tips)2 cm
-
fresh coriander leaves, stems and roots, plus extra leaves to serve3 tbsp
-
dried chilli flakes to taste
-
ground turmeric1 tsp
-
spring onions/green onions white part only, cut into pieces2
-
peanut butter (smooth)1 tbsp
-
oyster sauce20 g
-
tamari sauce (see Tips)10 g
-
sesame oil10 g
-
pumpkin deseeded and cut into pieces, peeled if preferred120 g
-
water880 g
-
stock paste1 ½ tsp
-
chicken breast cut into strips (3 cm)500 g
-
Chinese five spice2 tsp
-
lite coconut milk200 g
-
asparagus trimmed and cut into small pieces1 bunch
-
vermicelli noodles130 g
-
lime juiced, plus extra cut into cheeks to serve1
-
fresh red chilli sliced, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
758 mg
Proteína
59.1 g
Energia
3734.7 kJ /
892.6 kcal
Gordura
39.1 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
77.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tex-Mex chicken casserole
45min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Quick and easy pork noodles
20min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Curried sausages
40min
Apricot Chicken
35min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Easy lamb hotpot
2h