Dispositivos e acessórios
Chicken laksa
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger (see Tips)2 cm
-
fresh coriander leaves, stems and roots, plus extra leaves to serve3 tbsp
-
dried chilli flakes to taste
-
ground turmeric1 tsp
-
spring onions/green onions white part only, cut into pieces2
-
peanut butter (smooth)1 tbsp
-
oyster sauce20 g
-
tamari sauce (see Tips)10 g
-
sesame oil10 g
-
pumpkin deseeded and cut into pieces, peeled if preferred120 g
-
water880 g
-
stock paste1 ½ tsp
-
chicken breast cut into strips (3 cm)500 g
-
Chinese five spice2 tsp
-
lite coconut milk200 g
-
asparagus trimmed and cut into small pieces1 bunch
-
vermicelli noodles130 g
-
lime juiced, plus extra cut into cheeks to serve1
-
fresh red chilli sliced, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
758 mg
Proteína
59.1 g
Energia
3734.7 kJ /
892.6 kcal
Gordura
39.1 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
77.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional sausage rolls
50min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Creamy beef curry
1h 15min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Thai red chicken curry and rice
40min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Hoisin pork bowl
45min
Chilli con carne
40min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min