Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger (see Tips)
- 3 tbsp fresh coriander leaves, stems and roots, plus extra leaves to serve
- dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 2 spring onions/green onions, white part only, cut into pieces
- 1 tbsp peanut butter (smooth)
- 20 g oyster sauce
- 10 g tamari sauce (see Tips)
- 10 g sesame oil
- 120 g pumpkin, deseeded and cut into pieces, peeled if preferred
- 880 g water
- 1 ½ tsp stock paste
- 500 g chicken breast, cut into strips (3 cm)
- 2 tsp Chinese five spice
- 200 g lite coconut milk
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into small pieces
- 130 g vermicelli noodles
- 1 lime, juiced, plus extra cut into cheeks to serve
- fresh red chilli, sliced, to serve
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 3734.7 kJ / 892.6 kcal
- Proteína
- 59.1 g
- Hidratos de carbono
- 77.6 g
- Gordura
- 39.1 g
- Gordura saturada
- 13.6 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 758 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Lamb sausage ragu
30min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min