Dispositivos e acessórios
Warm satay bowl
Preparação 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.400 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
red onion cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish1
-
coconut oil10 g
-
tri-colour quinoa rinsed190 g
-
coconut cream120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water300 g
-
tamari (see Tips)25 g
-
crunchy peanut butter (see Tips)50 g
-
green beans cut into thirds300 g
-
freshly squeezed lime juice to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
806.8 mg
Proteína
29.8 g
Energia
3415.7 kJ /
816.4 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
17.6 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
100.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Sweet potato lentil pie
50min
Creamy miso mushroom udon
45min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable chilli
50min
Ancho chilli bean bowl
1h
15-minute noodles
15min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Bean ratatouille with halloumi
30min
Butternut mac and cheese
45min