Dispositivos e acessórios
Mushroom and kale risotto
Preparação 10min
Total 55min
2 portions
Ingredientes
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
203.1 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
68.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Risotto pomodori with burrata
30min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Sweet potato lentil pie
50min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
15-minute noodles
15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min