Dispositivos e acessórios
Anghinare în ulei
Preparação 20min
Total 1h 40min
500 g
Ingredientes
-
oțet de vin750 g
-
vin alb, sec250 g
-
sare1 lingură
-
inimi de anghinare, proaspete (aprox. 50 g fiecare)10 - 12
-
căței de usturoi1 - 2
-
2 foi de dafin, uscatefoi de dafin proaspete2
-
pătrunjel uscat3 prize
-
rozmarin uscat, mărunțit1 priză
-
piper negru boabe10
-
ulei de măsline extravirgin plus 1-2 linguri pentru a acoperi inimile de anghinare dacă este nevoie80 g
-
apă
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 grame
Sódio
745.3 mg
Proteína
2 g
Energia
614 kJ /
147 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creat de mine cu dragoste și Thermomix® - III
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Nenhuma avaliação
Lichior de coacăze negre
1h 5min
Pudră de ciuperci
Nenhuma avaliação
Muștar dulce de caise
Nenhuma avaliação
Portocală arsă
Nenhuma avaliação
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
2h 20min
Supă de carne cu paste și ricotta (7-9 luni)
Nenhuma avaliação
Spanac cu năut
Nenhuma avaliação
Limoncello
193h
Heringi ucraineni dreși
1h
Supă thai cu crevete
Nenhuma avaliação