Dispositivos e acessórios
Spanish Tortilla
Preparação 30min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
288.1 mg
Proteína
9.6 g
Energia
1197 kJ /
286 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Vegan Bolognese
50min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1h 45min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min