Dispositivos e acessórios
Chocolate miso eclairs
Preparação 30min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
316 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brandy snaps
30min
Shanghai Mooncake
Nenhuma avaliação
Red velvet cake
2h 20min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Tempered chocolate
40min
Chocolate lava pudding
40min
Custard horns
1h 45min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Banoffee tartlets
1h 45min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Slap pap (soft porridge)
40min
Unicorn Head Cake
3h