Dispositivos e acessórios
Salted caramel and chocolate cake
Preparação 40min
Total 1h 45min
12 slices
Ingredientes
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream120 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
316.7 mg
Proteína
6.2 g
Energia
2383.2 kJ /
569.6 kcal
Gordura
37.3 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
19.9 g
Hidratos de carbono
57.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Bread, cakes and more)
66 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Macadamia chocolate cookies
45min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Rainbow Cake
2h 45min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Ginger slice
1h 35min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4h 45min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h