
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate sponge cakes
- 140 g butter plus extra to grease
- 200 g plain flour
- 280 g brown sugar
- 70 g Dutch cocoa powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 200 g brewed coffee
- 70 g canola oil
- 2 eggs
- 150 g buttermilk
- 1 tsp natural vanilla extract
Cream and salted caramel filling
- 80 g unsalted butter cut into pieces
- 120 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean
- 1 tsp sea salt
- 600 g whipped cream
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 569.6 kcal / 2383.2 kJ
- Proteína
- 6.2 g
- Gordura
- 37.3 g
- Hidratos de carbono
- 57.4 g
- Fibra
- 2.2 g
- Gordura saturada
- 19.9 g
- Sódio
- 316.7 mg
Receitas alternativas
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Fudgy chocolate cake
50min
Molten chocolate cake
45min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Cheesecake
3h 15min
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Traditional sausage rolls
50min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min