Dispositivos e acessórios
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
56.4 mg
Proteína
4 g
Energia
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
51.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mini cakes
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free shortbread
1h 35min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Macadamia Chocolate Cookies
Nenhuma avaliação
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Gluten free pizza dough
2h
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min