Dispositivos e acessórios
Italian "Baked" Beans
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
onions quartered225 g
-
garlic cloves2
-
pancetta diced225 g
-
tomato sauce225 g
-
vegetable stock225 g
-
molasses45 g
-
dark brown sugar30 g
-
Dijon mustard30 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fennel seedsdried sage leaf½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chilli flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (425 ml cans), drained3 cans
-
thyme, fresh to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669.8 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1593.2 kJ /
380.8 kcal
Gordura
12 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
52.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Pas d’évaluation
Mushroom Taco Filling
35min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Eggplant Stacks
1h 35min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Pas d’évaluation
Vegetarian Pizza
1h 40min
Tomato and Feta Pasta
50min
Cinnamon Dolce Coffee
15min
French Fries (Paul) Metric
1h 15min
Vegetarian nuggets
30min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min