Dispositivos e acessórios
Pineapple and Apple Chutney
Preparação 10min
Total 55min
2 jars
Ingredientes
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
3924 mg
Proteína
8 g
Energia
3983 kJ /
952 kcal
Gordura
1 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
242 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deepavali Festive Delights
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Salt Bread
2h
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Pandan Sponge Cake
1h
French Onion Soup
1h
Apple Tart
1h
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Mango chutney
1h 20min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Basic Soup Purée
45min