Dispositivos e acessórios
Banh mi pizza
Preparação 30min
Total 2h 15min
4 portions
Ingredientes
Pizza dough
-
water220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
sea salt1 tsp
Pork topping
-
peanut oil10 g
-
sesame oil20 g
-
pork mince500 g
-
sugar60 g
-
fish sauce10 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eschalots2
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, bruised and cut into pieces1 stalk
-
soy sauce20 g
Pickled carrot
-
white wine vinegar100 g
-
caster sugar70 g
-
sea salt½ tsp
-
carrots peeled into ribbons2
Assembly
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
pork crackling to serve15 g
-
semolina to dust
-
chicken liver pâté (see Tips)150 g
-
cucumber cut into thin slices¼
-
pickled jalapeño chillies retaining 2 tbsp of pickling liquid20 slices
-
fresh long red chilli trimmed and sliced to serve1
-
fresh coriander leaves only, to serve12 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1563.3 mg
Proteína
40.3 g
Energia
5130.3 kJ /
1226.2 kcal
Gordura
62.2 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
17.5 g
Hidratos de carbono
126.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Char siu pork bao
2h 10min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Yellow chicken curry with rice
1h
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Miso kraut
168h 20min
Pizza Bianca
40min
Creamy pistachio pasta
40min
Freeform bread with filling
1h 35min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h