Dispositivos e acessórios
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Preparação 5min
Total 25min
280 g
Ingredientes
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 280 g
Sódio
1212.1 mg
Proteína
16.5 g
Energia
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Gordura
121 g
Fibra
34.5 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
80.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Indonesian green spice paste
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Citrus dust
4h 10min
Ras el hanout
10min
Italian butter
10min