Versões compatíveis
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
ou mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 1 g
Receitas alternativas
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Mock Fin Soup
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Tomato-egg soup
20min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Shallot Oil
25min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min