Dispositivos e acessórios
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
496.4 mg
Proteína
8.2 g
Energia
933.2 kJ /
223 kcal
Gordura
18.3 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Maple-glazed Carrots
45min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Feta and Herb Muffins
35min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min