Dispositivos e acessórios
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
Preparação 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingredientes
Fermented Onions
-
red onions halved300 g
-
fine sea salt10 g
-
water500 g
Avocado Tuna Salad
-
cucumber halved lengthways1
-
tuna, tinned, in oil or brine, drained250 g
-
white wine vinegar3 Tbsp
-
olive oil3 Tbsp
-
avocado cubed (approx. 2-3 cm)1
-
fresh basil leaves3 sprigs
-
fresh parsley leavesfresh mint leaves3 sprigs
-
watercress3 Tbsp
-
sunflower seeds2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1534.1 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish Your Gut
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Chicken and Mushroom Rice
55min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Browned Pork Rice
1h
Pad Thai
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Black Bean and Avocado Wrap
15min