Dispositivos e acessórios
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
Preparação 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingredientes
Fermented Onions
-
red onions halved300 g
-
fine sea salt10 g
-
water500 g
Avocado Tuna Salad
-
cucumber halved lengthways1
-
tuna, tinned, in oil or brine, drained250 g
-
white wine vinegar3 Tbsp
-
olive oil3 Tbsp
-
avocado cubed (approx. 2-3 cm)1
-
fresh basil leaves3 sprigs
-
fresh parsley leavesfresh mint leaves3 sprigs
-
watercress3 Tbsp
-
sunflower seeds2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1534.1 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish Your Gut
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Date and Nut Balls
20min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Creamy Butter Chicken
1h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min