Dispositivos e acessórios
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Preparação 15min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
bacon cubes200 g
-
extra virgin olive oil divided80 g
-
dried cranberries100 g
-
pumpkin seeds60 g
-
garlic clove to taste1 - 2
-
lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
-
red wine vinegarsherry vinegar20 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
676.6 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1625.8 kJ /
388.6 kcal
Gordura
28.3 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
29.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thanksgiving Feast
16 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cranberry Sauce
1h
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Beetroot salad
10min
Broccoli Salad
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Waldorf Salad
15min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min