Dispositivos e acessórios
Whole roast broccoli with romesco sauce
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat1
-
red capsicum deseeded, cut into pieces1
-
red onion cut into pieces½
-
Roma tomatoes halved2
-
lemon½
-
garlic cloves3
-
water3 tbsp
-
smoked paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle70 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
harissa paste (see Tip)30 g
-
flaked almonds toasted, plus extra to garnish30 g
-
fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
21 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1017.4 kJ /
243.2 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan burgers
45min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Vegetable Massaman curry
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Ancho chilli bean bowl
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Warm satay bowl
1h 10min
Honey soy tofu with steamed rice
40min