
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
- 1 red capsicum deseeded, cut into pieces
- ½ red onion cut into pieces
- 2 Roma tomatoes halved
- ½ lemon
- 3 garlic cloves
- 3 tbsp water
- ½ tsp smoked paprika
- 70 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 30 g harissa paste (see Tip)
- 30 g flaked almonds toasted, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 243.2 kcal / 1017.4 kJ
- Proteína
- 3.9 g
- Gordura
- 21.6 g
- Hidratos de carbono
- 11.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 21 mg
Receitas alternativas
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Vegetarian chilli
35min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Ribollita
50min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Ancho chilli bean bowl
1h
Salsa verde
5min
Berry and polenta porridge
20min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min