Dispositivos e acessórios
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Preparação 10h
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1457 mg
Proteína
11.1 g
Energia
2403 kJ /
572.2 kcal
Gordura
41.5 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Risotto pomodori with burrata
30min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Creamy miso mushroom udon
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min