Dispositivos e acessórios
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Preparação 10h
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1457 mg
Proteína
11.1 g
Energia
2403 kJ /
572.2 kcal
Gordura
41.5 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
"Moussaka" bowl
45min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
High Protein Egg Bake
20min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Risotto pomodori with burrata
30min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min