
Versões compatíveis
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Walnut and spinach pesto
- 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 30 g walnuts
- 1 garlic clove (optional)
- 80 g fresh baby spinach
- 150 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
Gnocchi
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry
- 520 g gnocchi
- 2 tbsp salted butter
- Parmesan cheese extra to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 572.2 kcal / 2403 kJ
- Proteína
- 11.1 g
- Gordura
- 41.5 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Fibra
- 3.5 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Sódio
- 1457 mg
Receitas alternativas
Creamy chicken curry and rice
45min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
"Marry me" chicken pasta
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Smash burger taco
40min