Dispositivos e acessórios
Vegan almond dip
Preparação 5min
Total 5min
355 g
Ingredientes
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 355 g
Sódio
1015.6 mg
Proteína
35.4 g
Energia
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Gordura
151.3 g
Fibra
17.4 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
36.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Muhamara dip
30min
Lime and ginger dressing
30min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Dukkah
5min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Beetroot ketchup
1h 15min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Tomato passata
1h 40min