Dispositivos e acessórios
Peach and custard cream muffins
Preparação 15min
Total 50min
6 pieces
Ingredientes
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
675.7 mg
Proteína
12 g
Energia
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
82.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cafe-style muffins
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Melting moments with lemon cream
45min
Macadamia chocolate cookies
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
VEGEMITE® pasta
30min
Bannofee Muffin
45min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Jaffa muffin
40min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Chewy chocolate brownies
35min
Better banana cake
45min