Dispositivos e acessórios
Rueben sandwich sauce
Preparação 5min
Total 5min
400 g
Ingredientes
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
2701.9 mg
Proteína
13 g
Energia
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Gordura
174.5 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
28.7 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quick strawberry dessert
5min
Fondant au chocolate
50min
Macadamia Chocolate Cookies
Nenhuma avaliação
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Peach and custard cream muffins
50min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Seafood bisque
1h 10min