Dispositivos e acessórios
Baked Sushi
Preparação 10min
Total 1h 15min
24 portions
Ingredientes
Sushi rice
-
short grain rice (sushi rice)500 g
-
water1000 g
-
white rice vinegar4 tbsp
-
caster sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)30 g
Creamy topping
-
cream cheese softened200 g
-
mayonnaise Japanese style50 g
-
sriracha chilli sauce1 tbsp
-
salt½ tsp
-
fresh ripe mango (approx. 1 mango), diced200 g
-
Japanese cucumber (approx. 1 cucumber), diced100 g
-
crab sticks shredded200 g
-
mozzarella cheese shredded60 g
-
nori seaweed24 sheets
-
ripe avocados (opcional) cut in thin slices1 - 2
-
sashimi24 pieces
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
287 mg
Proteína
7 g
Energia
631 kJ /
151 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas with Thermomix®
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Steamed Seafood Tower
40min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nasi Lemak
45min