Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 100 g sun-dried tomatoes strips in oil, drained
- 1 red capsicum, cut into pieces
- ¾ tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to serve
- 500 g skinless chicken thigh fillets or breast, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 340 g water
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 300 g dried fusilli pasta
- 120 g fresh baby spinach leaves
- grated Parmesan cheese, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3090 kJ / 738.5 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 76.2 g
- Gordura
- 35.3 g
- Gordura saturada
- 17.5 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sódio
- 619.2 mg
Receitas alternativas
Creamy chicken curry and rice
45min
All in one bowl bolognese
40min
Smash burger taco
40min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Creamy beef curry
1h 15 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Curried sausages
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Low waste chicken lasagne
1h 30min