Dispositivos e acessórios
Pumpkin Risotto
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)20 g
-
Parmesan cheese cut in 2 cm pieces60 g
-
fresh sage leaves25
-
olive oil plus 1 tsp for frying30 g
-
shallots50 g
-
butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)300 g
-
white wine50 g
-
risotto rice250 g
-
boiling water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter plus 30 g1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
347.6 mg
Proteína
11.6 g
Energia
2120.9 kJ /
506.9 kcal
Gordura
22 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
64.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Squash
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Risotto pomodori with burrata
30min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Cod and Spinach Soup
40min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Vegan Bolognese
50min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Guinean prawns
25min
Milanese risotto
25min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min