Dispositivos e acessórios
Burnt orange marmalade
Preparação 20min
Total 14h 20min
1500 g
Ingredientes
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1500 g
Sódio
118.9 mg
Proteína
9.7 g
Energia
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
21.6 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
773.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday - Winter 2025 sneak peek
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Peach and custard cream muffins
50min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Lime and coconut mini bundts
40min
Lemon curd
20min
Whitebait fritters
35min
Ginger fluff
50min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Filo chicken pie
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min