Dispositivos e acessórios
Green Salsa Chicken with Cactus
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies70 g
-
green tomatoes cut in pieces700 g
-
onions100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fine sea salt2 tsp
-
sugar1 tsp
-
water300 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
nopales cactus leaves cut in bite-sized pieces300 g
-
maize tortillas for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
571 kJ /
136 kcal
Gordura
1 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
tasty mexican dinners
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Apple Wild Rice
50min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Steak au Poivre
20min
Green Mole Chicken
1h
Greek Rice
1h 20min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Tortilla Soup
25min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min