![Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e62f0d3bc642c5ee931ccfc99857999b/Derivates/5fd15ff1d8f7a0292339530ad10d75c7c6590b06.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Parmesan Bread Crumbs
- 3 oz bread, day old, stale, cubed (1 in.)
- 3 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 1 tsp dried parsley
- 2 - 3 pieces lemon peels (see Tip)
- 1 oz unsalted butter
- ½ oz extra virgin olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp capers, drained
Pasta
- 55 oz water
- 1 tbsp salt
- 10 oz dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)
-
3
oz baby spinach
ou 3 oz Swiss chard, stem removed, thinly sliced - 2 oz baby arugula
- 4 oz pesto sauce (see Tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2729 kJ / 652.3 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 68.2 g
- Gordura
- 33.1 g
- Gordura saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 2272.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Nenhuma avaliação
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 Std.
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min