Dispositivos e acessórios
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2272.8 mg
Proteína
22.4 g
Energia
2729 kJ /
652.3 kcal
Gordura
33.1 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
68.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eco-Friendly
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Eggplant Stacks
1h 35min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Tex-Mex Bowl
50min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min