Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Preparação 20min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
10 oz frozen green peas, thawed, dividedfresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
½ oz white vinegarlemon juice½ oz
-
6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1752.7 mg
Proteína
34.1 g
Energia
3626.9 kJ /
866.8 kcal
Gordura
53.9 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Tuna Avocado Bowl
50min
Fish Tacos
45min
Chili Oil Noodles
30min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Lemon Orzo
40min
Turkey Taco Bowl
1h