![Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87cbca2335279e5fafb4e7f3273bfbbc/Derivates/e4f710681cf865fa24d1e0f006ca407677337794.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 lemon
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
10
oz fresh green peas, divided
ou 10 oz frozen green peas, thawed, divided - 1 oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 1 garlic clove, to taste
- 4 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp salt, divided
- 2 pinches ground black pepper
- 3 large eggs
- 60 oz water
-
½
oz lemon juice
ou ½ oz white vinegar -
6
oz pasta tagliatelle
ou 6 oz dried fettuccine pasta nests
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3626.9 kJ / 866.8 kcal
- Proteína
- 34.1 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Gordura
- 53.9 g
- Gordura saturada
- 13.7 g
- Fibra
- 8.7 g
- Sódio
- 1752.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mixed Herbs Rice
35min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Avocado Tuna Salad
5 min
Artichoke Alfredo Sauce
45min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Chili Oil Noodles
30min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min