Dispositivos e acessórios
West African Peanut Soup with Chicken
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
coconut oil1 oz
-
tomato paste½ oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet potatoes diced (1 in.)14 oz
-
crushed tomatoes7 oz
-
creamy peanut butter5 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water21 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2 in.)14 oz
-
canned chickpeas drained, not rinsed15 oz
-
Swiss chard roughly chopped3 oz
-
cooked rice (opcional) to serve (see Tip)
-
unsalted peanuts, roasted chopped, to garnish2 oz
-
cilantro leaves chopped, to garnish¼ bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
819.3 mg
Proteína
24.7 g
Energia
2126.9 kJ /
508.4 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
10.6 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soothing Soups
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Chunky Guacamole
10min