![West African Peanut Soup with Chicken West African Peanut Soup with Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F738F490-CF25-4C23-B30D-4C93C3208802/Derivates/734ae3f4-3884-403f-8ae1-caf9d0867b39.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 1 oz coconut oil
- ½ oz tomato paste
- 1 tsp dried red chili flakes
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 14 oz sweet potatoes, diced (1 in.)
- 7 oz crushed tomatoes
- 5 oz creamy peanut butter
- 1 ½ tsp chicken stock paste
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 21 oz water
- 14 oz chicken thighs, boneless and skinless, diced (2 in.)
- 15 oz canned chickpeas, drained, not rinsed
- 3 oz Swiss chard, roughly chopped
- cooked rice, to serve (see Tip) (opcional)
- 2 oz unsalted peanuts, roasted, chopped, to garnish
- ¼ bunch cilantro leaves, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2126.9 kJ / 508.4 kcal
- Proteína
- 24.7 g
- Hidratos de carbono
- 43.7 g
- Gordura
- 29.3 g
- Gordura saturada
- 8.8 g
- Fibra
- 10.6 g
- Sódio
- 819.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Tex-Mex Bowl
50 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40p
Meat Sauce
1h 45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min