Tuscan White Bean Stew
TM6 TM5

Tuscan White Bean Stew

4.8 ( 24 avaliações )

Ingredientes

  • 8 oz cabbage cut into pieces
  • 4 oz lacinato kale center stem removed, cut into pieces
  • 1 ½ oz zucchini cut into pieces
  • 1 ½ oz carrot cut into pieces
  • 1 ½ oz celery stick cut into pieces
  • 1 ½ oz yellow onion cut into pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 14 oz canned diced tomatoes drained
  • 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
  • 32 oz vegetable broth
  • 14 oz canned cannellini beans drained
  • 6 fresh basil leaves
  • ¼ tsp salt to taste
  • 2 pinches fresh ground pepper
  • 4 slices sourdough bread
  • 1 garlic clove

Nutrição
por 1 portion
Energia
643.3 kcal / 2691.6 kJ
Proteína
28.1 g
Gordura
13.1 g
Hidratos de carbono
106.5 g
Fibra
12.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Sódio
1164 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas