
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 oz cabbage cut into pieces
- 4 oz lacinato kale center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini cut into pieces
- 1 ½ oz carrot cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 643.3 kcal / 2691.6 kJ
- Proteína
- 28.1 g
- Gordura
- 13.1 g
- Hidratos de carbono
- 106.5 g
- Fibra
- 12.3 g
- Gordura saturada
- 3.1 g
- Sódio
- 1164 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Smoky Black Bean Soup
35min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min