Dispositivos e acessórios
Spring Garden Minestrone Soup
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
green onions cut into pieces3
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
celery sliced (¼ in.)2 stalks
-
fresh green beans trimmed, cut in half3 ½ oz
-
yellow squash cut into pieces (½ in.)5 oz
-
carrots cut into pieces (½ in.)4 oz
-
thyme½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable stock45 oz
-
dry pasta, ditalini rigati pasta6 oz
-
lacinato kale center rib removed, cut into pieces (1 in.)2 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained14 oz
-
fresh green peas4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
520.5 mg
Proteína
10.7 g
Energia
834.2 kJ /
199.4 kcal
Gordura
4.3 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Beet Vinaigrette
15 Min
Green Shakshuka
40 Min
Broccoli Salad
5 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.