![Oven Mushroom and Beef Burger Oven Mushroom and Beef Burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/504A4FD8-4C03-427C-881A-81307220E3B9/Derivates/6c932823-d756-4f1d-81d7-b91c8b294303.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 oz fresh shiitake mushrooms, halved
- 2 oz fresh portobello mushrooms, halved
- 4 oz fresh king oyster mushrooms, halved
- 2 oz fresh Swiss brown mushrooms, halved
- 16 oz ground beef, broken into pieces
- 2 large eggs
- 2 oz dried bread crumbs
- 1 oz liquid aminos, e.g. Bragg®
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 4 slices white cheddar cheese
- 4 hamburger buns, toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3254.6 kJ / 777.9 kcal
- Proteína
- 44.7 g
- Hidratos de carbono
- 58.9 g
- Gordura
- 40 g
- Gordura saturada
- 16.2 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 1285 mg
Receitas alternativas
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Baked Mashed Potato Monsters
3 godz. 5 min
Checkerboard Sablés
2h 30 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 Min
Seafood rice
1h 15min
Creamy Pea Soup
40 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 Min
Steamed Spinach
20 Min
Lentil and spinach soup
50min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min