Dispositivos e acessórios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
494.9 mg
Proteína
3 g
Energia
484.3 kJ /
115.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mixed Berries Pavlova Stack
Nenhuma avaliação
Coconut Dhal
Nenhuma avaliação
Cranberry Sauce
1h
Cuban Mojito
5min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Kale Chips
40min
Chickpea Ratatouille
1h
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Southern Mac & Cheese
30min