
Dispositivos e acessórios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Nutrição por 1 portion
Energia
115.8 kcal /
484.3 kJ
Proteína
3 g
Gordura
8.5 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Sódio
494.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos