Dispositivos e acessórios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
494.9 mg
Proteína
3 g
Energia
484.3 kJ /
115.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Sweet Cucumber Pickles
Nenhuma avaliação
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Lemon Feta Dressing
5min
Cilantro Lime Sauce
10min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Tex-Mex Red Rice
1h