Dispositivos e acessórios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
494.9 mg
Proteína
3 g
Energia
484.3 kJ /
115.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 h 45 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 h 45 min
Refried Beans
4 h 10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Lentil Salad
35 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 h 10 min