
Dispositivos e acessórios
Cider-brined pork chops with apple dressing
Preparação 15min
Total 2h 20min
4 portion
Ingredientes
Cider-brined pork chops
-
cider (see Tip)350 g
-
sea salt, flakes30 g
-
rosemary, dried, chopped1 tbsp
-
sage leaf, dried1 tbsp
-
thyme, dried1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters1
-
cider vinegar2 tbsp
-
maple syrup, pure2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
chive, fresh cut into quarters6 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
651.4 kcal /
2735.8 kJ
Proteína
48.9 g
Gordura
48.3 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
11.1 g
Sódio
194.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Proteins - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá