Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Hidratos de carbono
- 38.5 g
- Gordura
- 21 g
- Gordura saturada
- 21 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sódio
- 1213.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Hunters' stew
1 godz.
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min