Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb, cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans, (2 cans), rinsed and drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5373.2 kJ / 1284.2 kcal
- Proteína
- 57.4 g
- Hidratos de carbono
- 97.8 g
- Gordura
- 75.7 g
- Gordura saturada
- 21.3 g
- Fibra
- 24.3 g
- Sódio
- 641.3 mg
Receitas alternativas
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Beef spezzatino
1h 45min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Mexican cottage pie
1h 30min
Apricot chicken risotto
30 min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken cacciatore
50min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Irish stew
1h 30min