Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb, cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans, (2 cans), rinsed and drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5373.2 kJ / 1284.2 kcal
- Proteína
- 57.4 g
- Hidratos de carbono
- 97.8 g
- Gordura
- 75.7 g
- Gordura saturada
- 21.3 g
- Fibra
- 24.3 g
- Sódio
- 641.3 mg
Receitas alternativas
Chicken and cashews
55 min
Mexican cottage pie
1h 30min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Irish stew
1h 30min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Pea and ham soup
2u. 20min