Dispositivos e acessórios
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
onions quartered120 g
-
leeks cut in pieces250 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
water600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green asparagus woody ends removed400 g
-
fresh chives snipped, for garnishing10
-
cream for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
495.9 mg
Proteína
4.7 g
Energia
743.6 kJ /
177.7 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SPRINGTIME SOUPS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Asparagus Stem Soup
55min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min