Versões compatíveis
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chimichurri Sauce
- 2 garlic cloves
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander
- 10 g fresh parsley
- 1 Tbsp dried oregano
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ lemon, juice only
Sirloin Steak with New Potatoes
- 1200 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 700 g new potatoes, unpeeled, quartered
- 2 Tbsp olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1000 g beef sirloin steaks
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2008 kJ / 479 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 1.5 g
Receitas alternativas
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Béarnaise Sauce
20 min
Guacamole
5 min.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Peppercorn Sauce
30 min