Dispositivos e acessórios
Vegetable Biryani
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.4 g
Energia
1937 kJ /
463 kcal
Gordura
24.7 g
Hidratos de carbono
48.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Coconut Dhal
20min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Stuffed Parathas
1h 20min
Tarka Dal
9h 5min
Paneer Makhani
1h
Chick Pea Curry
35min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min