Dispositivos e acessórios
Salmon and Veg
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
onions30 g
-
fresh parsley washed1 sprig
-
carrots washed, cut in pieces (3 cm)100 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, ensuring all bones are removed before use, cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
water130 g
-
frozen green peas washed70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
18.3 g
Energia
1239 kJ /
296 kcal
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BABY FOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Parsnip and Apple Purée
20min
Chicken & Veggies
15min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Carrot and Almond Casserole
15min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Fruit Purée
10min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20min
Beef and Carrots - from 8 months
25min
Apple Porridge - from 8 months
10min
Apples and Prunes - from 6 months
15min
Carrot Purée - from 6 months
20min