Versões compatíveis
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs, Rice and Peppers
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- ½ bread roll, stale, soaked in water then squeezed out
- 600 g beef mince, broken in pieces
- 1 large egg
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp dried marjoram
ou dried oregano - 1 tsp mustard
- 1200 g water
- 250 g long grain rice
- 600 g mixed peppers, cut in strips (1 cm)
Curry Sauce
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 2 tsp curry powder
- 2 pinches ground black pepper
- 1 pinch sugar
- 10 g lemon juice
- 50 g double cream
- 50 g milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3420 kJ / 818 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Hidratos de carbono
- 69.9 g
- Gordura
- 42.1 g
Receitas alternativas
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1h
Meatballs with tomato sauce
45 min
Spirulina Ice Cream
16hod. 10min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 Std. 10 Min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Fish and Herb Parcel
35 min