Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil, to taste
-
25
g hoisin sauce
ou 25 g barbecue sauce - 1 pinch ground black pepper
Chicken and Rice
- 800 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 300 g white long grain rice
- 1000 g water
- 2 Tbsp cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1708 kJ / 408 kcal
- Proteína
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 55 g
- Gordura
- 3 g
- Fibra
- 3.1 g
Receitas alternativas
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Pizzaiola
50 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Chicken Enchiladas
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min