Dispositivos e acessórios
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
38 g
Energia
1708 kJ /
408 kcal
Gordura
3 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Salad
1h 20min
Pasta Salad with Salami
25min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Curry Noodles with Pork
45min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min